.
Jan Smit
donderdag 31 december 2015

Jan Smit wordt 30!

Van Jantje Smit naar Jan Smit!

Jan Smit viert zijn 30ste verjaardag in stijl! Hij zit namelijk op dit moment in Curaçao te genieten van een vakantie. De eerste wensen voor zijn verjaardag heeft hij wel al enige tijd geleden in ontvangst mogen nemen. Een paar weken geleden heeft hij hier namelijk samen met Lindsay en De Romeo's al een fles champagne voor geopend . Toen vonden de opnames plaats van een 10-uur durende uitzending van de 'Top 100 van 2015' dat vandaag tussen 12u en 22u wordt uitgezonden op Ment Tv. “Een paar weken geleden hebben we het programma ingeblikt en ik moet zeggen dat ik mij heerlijk geamuseerd heb.' zei Jan.

2016 wordt in elk geval geen rustig jaar voor Jan Smit aangezien hij dan ook 20 jaar op de planken staat! Hij zal dit vieren met een muzikale Elfstedentocht. Deze start op 24 september 2016 in Den Bosch en eindigt op 26 november 2016, zoals de officiële Elfstedentocht, in Leeuwarden. Daarnaast zal hij ook nog 2 Nederlandstalige albums uitbrengen en een Duitstalige cd begin januari.

Samen met Christoff en Florian Silbereisen vormt hij Klubbb3. Een groepje die Jan, Christoff en Florian samen hebben opgericht. Hij zal met zijn twee vrienden op 20 februari starten met een concertreeks. Jan zei het volgende hierover: 'Ik kijk nu al uit naar onze gezamenlijke Vrienden Voor Het Leven Tour, die start op 20 februari in de Oktoberhallen van Wieze. Op 23 april spelen we in de Antwerpse Stadsschouwburg en op 29 april beëindigen we onze drie concerten in het Kursaal van Oostende.”

En wie nog meer Jan Smit wil kan ook nog afzakken naar Het Schlagerfestival tijdens het laatste weekend van maart en het eerste weekend van april in de Ethias Arena in Hasselt! De fans van Jan Smit zullen zeker en vast genieten van een muzikaal 2016!

Jan Smit is geboren in Volendam op 31 december 1985. Jan was in 2005 nog te volgen in zijn realitysoap 'Gewoon Jan Smit' dat bekroond werd met De Gouden Televizier-Ring. Van 2007 tot en met 2009 had hij een relatie met actrice en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. Sinds 2009 is Jan samen met de Volendamse Liza Plat. Op 11 november 2011 stapten de twee in het huwelijksbootje. Samen hebben ze en dochter en een zoon.

Wij wensen Jan een dikke proficiat met zijn 30ste verjaardag!