.
News Image

Jan Smit komt vrijdag naar Vlaanderen

Is Klubbb3 er ook bij?


Jan Smit treedt op vrijdag 20 januari live in concert op in het Capitole te Gent. In De Zondag zegt de Volendammer dat hij een 'specialleke' in petto heeft. Over wat het precies wordt is de zanger nog geheimzinnig, maar hij weet zeker dat zijn fans het zullen waarderen. Zou het een gastoptreden van van Klubbb3 zijn? De groep bestaande uit Christoff, Jan Smit en Florian Silberiesen is zaterdag in het land voor een signeersessie, wie weet duiken Christoff en Florian ook wel in Gent op.



Vorig jaar verwende Jan Smit al zijn Nederlandse fans met de Elfstedentour en nu is dus Vlaanderen aan de beurt met enkele concerten in Gent, Hasselt en Oostende.

Buiten zijn vertrouwde repertoire zal hij ook nog nieuwe liedjes zingen. In Gent zorgt hij voor een absolute primeur. Hij zal daar namelijk voor de eerste keer 1 minuut met jou brengen. Dat liedje staat op zijn nieuwste album 20 jaar Jan Smit en draagt hij op aan zijn overleden manager en vriend Jaap Buijs. Het is dankzij Jaap dat Jan ook een succesvolle carrière in Vlaanderen kon uitbouwen. Dit wordt ongetwijfeld een emotioneel moment.

Tickets voor deze theaterconcerten in Gent, Hasselt en Oostende zijn te koop via www.sherpa.be/nlBE/Muziek/Chanson/Jan-Smit-In-Concert



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Jan Smit

Meer Over:

Jan Smit

Bio van Klubbb3, Florian Silbereisen en Christoff