.
Xander De Rycke
zondag 7 januari 2024

Jamie-Lee Six boos op Xander De Rycke na grap over borstvergroting

Aiaiai toch!

Heb jij ook zo genoten van de eindejaarsconference van Xander De Rycke? Die kan je momenteel integraal op VRT MAX bekijken, gratis en voor niets. Je krijgt er heel wat lachsalvo's voor in ruil. Wie minder met de humor van Xander De Rycke kan lachen is Jamie-Lee Six. De influencer is onderwerp van gesprek in de show. Zo is De Rycke kritisch over hoe we Jamie-Lee Six de film 'Fomo' te horen is. De Rycke vertelt in zijn eindejaarsconference dat Six algemeen Nederlands probeert te spreken, hij betreurt echter dat Jamie-Lee geld had voor een borstvergroting, maar maar geen geld had om een dictieles te volgen.

Jamie-Lee haalt op Threads uit naar de komiek. "Wanneer Xander De Rycke me uitlacht over mijn borstvergroting tijdens een ‘komedieshow’ en lacht met mijn accent 😙 12 jarige maken deze mop ook", schrijft zij.

Niet alleen Jamie-Lee Six komt in de eindejaarsconference aan bod, er is nog meer jong talent dat kop van jut is. Steffi Merci, Pommelien Thijs en Camille ontbreken ook niet in de show.

Bio van Xander De Rycke

Meer Over:

Xander De Rycke