.
News Image

James Cooke wacht op huwelijksaanzoek

Dorian, waarop wacht je? 


We weten al een hele tijd dat James Cooke samen is met zijn vriend Dorian. Dat James dolverliefd is, dat werd maandagavond duidelijk in Camping Karen & James. James zijn grote droom is trouwen, dat vertelde hij tegen Hanne Verbruggen van K3. “Ja, ik wil trouwen”, reageert James. “En een heel groot feest, met iedereen erbij”. En dat is duidelijk spek naar de bek van Karen Damen die meteen meer wil weten.

Karen: “Dus als je vent nu op zijn knieën valt, dan zeg jij ja…” James moet niet nadenken. “Ja, al een jaar” maar Dorian schijnt niet te weten dat James aan het wachten is. “Nu wel dan, he. Ik weet niet hoe dat komt. Dat is.. de man van mijn leven, ik heb dat nog nooit meegemaakt. Ik ben dolverliefd op hem, ik word zelfs emotioneel als ik dat zeg.”

De liefde tussen James en Dorian is groot, zoveel is duidelijk. “Ja, dat is de man van mijn leven. Ik ben dolverliefd”. Karen geniet van romanticus James maar tegelijkertijd heeft zij een prangende vraag voor James: “Schatje…mag ik dan naar je trouw komen”? Uiteraard mag dat maar getuige zijn, dat is voor James net één stapje te ver.

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke