.
Jacky Lafon in Familie
woensdag 27 mei 2015

Jacky Lafon wil terug in Familie

Jacky Lafon heeft spijt van haar beslissing.


Na 24 jaar dienst nam Familie een tijdje geleden afscheid van Jacky Lafon. Zatte Rita verdween uit de reeks en ook al was het geen definitief afscheid, we kregen Rita al enkele maanden niet meer te zien. Jacky komt nog wel terug aan bod maar enkel bij speciale gelegenheden en het zal dan om een korte gastrol gaan.

Enkele maanden na haar vertrek heeft de actrice spijt dat ze die beslissing genomen heeft. Dat lezen we woensdag in Tv Familie. Jacky mist haar collega's iedere dag weer en ze kijkt er weer naar uit om een dag op de set te staan. Vandaag de dag krijgt Jacky Lafon nog steeds een krop in de keel als ze eraan denkt. Jacky mist niet alleen haar collega's maar ook de verwennerij en de vriendschap. Ik kan het onmogelijk loslaten. Ik denk nog zo vaak aan de mooie periodes die ik er beleefd heb. Die momenten koester ik. Ik kijk er al naar uit om nog eens op de set te gaan als Rita.



Jacky stopte bij Familie omdat ze te vaak in de file stond. En nu kijkt ze er net naar uit om nog eens in de file te staan. Jacky krijgt ook dagelijks van kijkers de vraag wanneer ze nog eens in Familie te zien zal zijn. Bij VTM sluiten ze een terugkeer naar Familie echter uit. Jacky heeft zelf gevraagd om uit de reeks geschreven te worden en nu wil ze weer terug? Jacky moet wel weten wat ze wil, nietwaar?

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Familie Jacky Lafon