.
News Image

Jackobond voelde zich schuldig

Waarom voelde ze zich schuldig?


Jackobond zingt nu liedjes van Marva in tal van Culturele Centra. In het begin was het voor Marva wat wennen met zoveel media-aandacht waar ze niet om had gevraagd. Marva stopte namelijk in 1980 en koos voor haar gezin. Nu staat of stond ze ongewild weer wat in de aandacht. Jackobond ging enkele weken geleden bij Marva op de koffie en nu begrijpt de gewezen zangeres vanwaar die aandacht plots kwam. Marva is wel heel blij en vereerd dat er nu een hele reeks liedjes van haar wordt gezongen. In totaal stonden er van Marva zo'n 40 liedjes in de hitparade van haar meer dan 190, zei Jackobond in een filmpje op de website van tvplus. Bij haar toernee moet Jackobond zich beperken tot 23 nummers.



De huidige clip van Jackobond Een eiland in groen en blauw lijkt wel vrij sterk op een clipje van Marva. Jackobond's kleedje in die clip leende ze van haar moeder en komt recht uit de jaren zestig.



Mensen die Jackobond graag aan het werk willen zien met liedjes van Marva kunnen hier naartoe surfen: www.jackobond.be/site/agenda-jackobond-zingt-marva



Tekst: Nico Vanaken