.
News Image

IT: Chapter One

27 jaar na het origineel is dit de remake...


IT, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (“Mama”), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King en een remake 27 jaar (!) later na de originele film uit 1990. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Het vervolg op Chapter One is op dit moment in de maak en wordt in 2019 in de bioscoop verwacht.



Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.



Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.



Stephen King: 'Andy Muschietti's remake of IT (actually it's part 1 - The Loser's Club) succeeds beyond my expectations. Relax. Wait. And enjoy.'