.
News Image

Interview met Eline uit De Mol

Hoe moeilijk heeft zij het gehad?


Gilles De Coster had een gesprek met Eline



Wat heb je je omgeving verteld toen je vertrok? “Op het werk heb ik verteld dat ik, samen met een vriendin, de Kilimanjaro ging beklimmen. Dat verhaal ging er nog wel in bij mijn collega's, maar het feit dat ik ook een tijdlang zweeg op sociale media was voor sommigen wél heel raar. Ik gebruik sociale media vrij regelmatig, en dus vonden veel collega’s het erg vreemd dat ik niets postte over mijn Kilimanjaro-avontuur. Daar heb ik dus veel vragen over gekregen.



Word je vaak aangesproken over je deelname? “Toch wel, en ik vind het vooral opmerkelijk hoeveel kinderen me er telkens weer over aanspreken. Die zijn ook niet bang om op je af te stappen en je vanalles te vragen, natuurlijk. Ik vind het allemaal best. Mensen stellen ook altijd dezelfde eeuwige vraag: wie is de mol? Het jammere is dat je elke keer hetzelfde antwoord moet geven, namelijk dat je niks mag en wil zeggen (lacht).



Je bent bijna van de zwijgplicht verlost. Opgelucht? “Dat is een beetje dubbel. Ik ben wel blij dat het bijna afgelopen is, maar ik vind het tegelijk ook best leuk, die geheimdoenerij. En ik vind het ook totaal niet moeilijk om te blijven zwijgen, integendeel. Mijn moeder probeerde daarnet nog eens: ‘allez Eline, vertel het dan alléén tegen mij’ (lacht) Vergeet het, moeder! Ze zal, net als de rest van Vlaanderen, moeten wachten tot de finale…



Wat kunnen we verwachten in de finale? “Geen commentaar.



​De finale van De Mol, maandagavond om 20.35 uur op VIER.


Bio van Eline Michiels

Meer Over:

Eline Michiels De Mol