.
News Image

Ian Thomas maakt opvallend statement

Veel begrip voor nieuwe look Ian Thomas.


De afgelopen dagen zijn er van Ian Thomas opvallende foto’s verschenen op Instagram. Die postte de zanger uiteraard zelf. De zanger woont zonder zijn familie in de Verenigde Staten. Geen broer, geen zus, geen papa of mama in de buurt maar wel een leuke vriendin . Maar daarover straks meer. Eerst terug naar de foto’s die Ian Thomas online heeft gezet. De zanger post de laatste dagen regelmatig een foto van zichzelf met een flinke laag make-up. Dat is geen toeval, Ian Thomas is dol op het dragen van make-up. Sommigen hebben het nu al over de grote outing van Ian Thomas.



Ian Thomas heeft samen met zijn goede vriendin Stella Rae een opvallende video opgenomen. Daarin heeft de zanger het over het feit dat hij inderdaad met een laagje make-up rondloopt. Niet alleen in zijn gezicht, hij heeft zijn nagels ook felrood laten lakken. Ian Thomas heeft een goede reden om dat te doen. De 19-jarige zanger heeft er genoeg van dat mensen make-up als iets vrouwelijks zien. Wat is er in hemelsnaam mis met het feit dat een man make-up aanbrengt? Niets volgens de zanger. Zelf heeft hij het over het feit dat hij niet in genderrollen gelooft. Ian Thomas is ervan overtuigd dat make-up iets neutraal is. Als een man make-up draagt, is daar dan iets mis mee? Volgens de zanger niet, al heeft niet iedereen dezelfde mening. Op de sociale media beweren heel wat mensen dat dit wel eens voor de outing van Ian Thomas zou kunnen zorgen. Ook op de sociale media zijn de meningen verdeeld. Er zijn heel wat mensen die begrip hebben voor wat Ian Thomas doet, anderen maken hem dan liefst van al met de grond gelijk. De zanger trekt zich niets aan van de commentaren, integendeel.



Ian Thomas wil niet langer in hokjes denken. Het is volgens Ian Thomas leuk te merken dat mensen kunnen dragen wat ze willen. De zanger vertelt in de video dat er mensen zijn die hem naroepen maar daar trekt hij zich niets van aan. Ian Thomas wil zich gewoon goed voelen en als daar een laakte make-up bij aan te pas komt, wat is daar dan mis mee? En stel nu, puur hypothetisch, dat Ian Thomas homo zou zijn, so what?! Ian Thomas is de eerste om toe te geven dat hij zich in het begin een beetje onwennig voelde maar alles went. De jonge zanger doet in de video een oproep aan de kijkers en geeft hen de raad om gewoon make-up te dragen als ze zich daar goed bij zouden voelen. “Make-up dragen staat niet synoniem met homoseksualiteit of het girly zijn”, gaat de zanger verder. Er zijn volgens hem verschillende vrienden die hetero zijn en toch make-up dragen. Ian Thomas krijgt trouwens steun van een andere bekendheid en dat is Pat Krimson van 2 Fabiola. Pat draagt al jaren make-up en daar stoort niemand zich aan. “Wij als New-wavers verfden onze ogen al pikzwart begin jaren '80. En we zijn niet gay. Laat U maar eens goed gaan hier op internet... “, reageert Patje op Facebook.



​Maar de wereld is begripvoller dan sommigen denken. Ian krijgt behoorlijk veel mensen die hem volledig begrijpen en dat het zelfs van veel moed getuigt dat Ian met dit verhaal naar buiten komt.




Bio van Ian Thomas

Meer Over:

Ian Thomas

Bio van Pat Krimson en 2 Fabiola

Meer Over:

Pat Krimson 2 Fabiola