.
News Image

Huwelijk van Gers Pardoel voorbij

Gers Pardoel verlaat zijn gezin.

Gisteren zat Gers Pardoel nog als jurylid in Steracteur Sterartiest maar privé gaat het de Nederlandse zanger minder voor de wind. Gers Pardoel en Sélina Van Gool, dat waren twee handen op één buik. Samen beleefden ze de weg naar succes en roem. Het was voor Sélina dat Gers Pardoel “spring maar achterop bij mij” uit zijn hit “Bagagedrager” zong. Maar nu is de liefde over. Sélina was voor Gers Pardoel niet alleen zijn vrouw maar ook zijn manager. Ze stond al aan zijn zij lang voor hij doorbrak in 2009. De twee waren getrouwd en hadden twee kinderen, zoontje Goud (4) en dochtertje Rocci (2). In oktober bracht Gers Pardoel nog een nieuw album uit dat hij met de titel “Voor M’n Kids” opdroeg aan z’n kinderen. Maar de liefde voor hun moeder was toen al bekoeld…

Het Nederlandse droomkoppel zou al een tijdje uit elkaar zijn en de scheiding gebeurde in alle stilte. Het is de Nederlandse krant De Telegraaf die uitpakt met het nieuws dat Sélina al enkele maanden geleden verhuisde. Sélina zou nu in een veel kleinere woning wonen dan de grote villa van het koppel in het Nederlandse Tilburg. Vreemd aangezien Sélina vorige jaar nog de helft van de villa kocht voor 272.500 euro…

Dat de scheiding uiteindelijk aan het licht komt is geen wonder, aangezien ook op sociale media alle foto’s van het koppel verwijderd werden.

Nog volgens De Telegraaf zou Gers Pardoel al een nieuwe vriendin hebben… Gers en zijn nieuwe vlam Vienna zouden ondertussen al samenwonen.

Gers Pardoel is ook bij ons immens populair. Gers Pardoel kennen we niet enkel van zijn eigen hits, maar ook dankzij zijn deelname aan Liefde Voor Muziek waarin hij toonde dat hij heel wat in zijn mars heeft. Momenteel zetelt hij naast Kristel Verbeke en Ingeborg in de jury van het nieuwe seizoen van Steracteur Sterartiest op één.

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel