.
News Image

Huis & Ziel

Ben je vastgelopen in je leven en is je huis een puinhoop of veel te vol? Ga dan met behulp van dit boek aan de slag en ruim mét je huis ook je ziel op. Nina Elshof helpt je in dit boek met het opruimen van overtollige ballast, zodat er weer ruimte komt voor enthousiasme, en zin in het leven!

Een zoektocht naar een harmonieus en betekenisvol leven is in feite een zoektocht naar harmonie en betekenis in onszelf. Een speurtocht naar wie we zijn en hoe we onszelf in ons huis tot uitdrukking hebben gebracht. Een zoektocht door je huis naar zingeving in je bestaan. Dit boek helpt je bij het schatgraven, het inzicht vergaren en het luisteren naar je huis en je omgeving om zo de stem van je ziel beter te kunnen horen. Het reikt handvatten aan om je weer te verbinden met je ziel zodat je je ware bestemming (her)ontdekt en zin kunt geven aan je leven.

Nina Elshof is binnenhuisadviseur en Feng Shui-deskundige. Nina verzorgt opleidingen, lezingen, workshops en consulten in Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie en schrijft hierover op haar blog.