.
News Image

Huid op huid van Claire North

'Huid op huid' is een razend spannende thriller mét diepgang, verrassend actueel in onze tijd van het altijd meer en mooier willen, van het beter voordoen dan je bent. Je wordt meegesleept door heel Europa in de jacht op de moordenaar. 'Huid op huid' is letterlijk en figuurlijk grensoverschrijdend

Met De vijftien levens van Harry August loste Claire Nort heel wat verwachtingen in. En nu is er Huid op huid. Het is niet veel auteurs gegeven om zo’n spannende roman te schrijven, die klopt van alle kanten. Opnieuw overtuigend tot de laatste bladzijde, door de schitterende, energieke stijl en waanzinnig spannende plot. Claire North is een talent om in de gaten te houden.

Kepler kan wisselen van persoon door iemand aan te raken. Meestal beschouwt hij die geleende lichamen als een hobby, maar soms raakt hij aan ze gehecht, zoals aan Josephine. Maar dan wordt zijn geliefde Josephine vermoord, terwijl de moordenaar het op hém, Kepler, had gemunt. Hij begint aan een missie om achter de waarheid te komen en Josephines dood te wreken.