.
News Image

Hier hebben de fans van Marco Borsato lang op gewacht

Marco Borsato terug in het Sportpaleis.


Marco Borsato is happening deze week! Donderdag gaat zijn nieuwe tournee van start met een concert in Paradiso Amsterdam. Op vrijdag verschijnt zijn nieuwe album ‘Thuis’. En op zondag maakt hij zijn opwachting in België met een uitverkocht concert in de Ancienne Belgique! Alle aangekondigde concerten waren in no time uitverkocht. Omdat de vraag zo groot bleef, worden er nu shows aan de tour toegevoegd. Op woensdag 16 mei 2018 keert Marco Borsato thuis in het Antwerps Sportpaleis. De ticketverkoop start nu donderdag 16 november om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.



Tijdens de ‘Thuis’ tournee, naar het gelijknamige album dat vanaf vrijdag verkrijgbaar is, laat Borsato & band het publiek kennis maken met nieuw werk. Op het nieuwe album ‘Thuis’ staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema: “thuis zijn”. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waar iedereen zijn eigen associaties bij maakt. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn.”

Marco Borsato treedt al 27 jaar op. In kleine en grote zalen, maar ook op diverse festivals. Zo schitterde hij afgelopen zomer nog op Werchter Boutique. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot. Meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen (“dat is eigenlijk ongelooflijk”). Maar liefst twintig keer stond hij in de Ziggo Dome (Amsterdam), negen keer in De Kuip (Rotterdam), twintig keer in Ahoy (Rotterdam) en vijftien keer in GelreDome (Arnhem). Dit zegt Borsato daarover: “Daar ben ik vanzelfsprekend bijzonder trots op. Het contact met mijn publiek is ontzettend belangrijk voor me. Ik wil mijn fans geregeld in de ogen kunnen kijken.”

Bio van Marco Borsato

Meer Over:

Marco Borsato