.
News Image

Het zevende seizoen van The Big Bang Theory

Over sociale skills beschikken ze in de reeks hoegenaamd niet, een van hen kon zelfs een tijdlang niet tegen vrouwen spreken, maar dat hield de acteurs uit het hilarische The Big Bang Theory niet tegen om een fikse loonsverhoging te vragen voor hun prestaties. Dat ze hun geld echter meer dan waard zijn, daar valt niet over te twijfelen!

In dit zevende seizoen keert Leonard terug van zijn Noordzee-expeditie, enkel om erachter te komen dat zijn relatie met Penny meer bètatests vereist dan hij ooit in een laboratorium heeft uitgevoerd. Howards bindingsangst en de sociale doorbraak die Raj juist met de vrouwtjes beleeft, zorgen voor nog meer komische situaties. Ondertussen blijven Bernadette en Amy trouw aan de zijde van hun mannen staan, zelfs wanneer ze midden in een computerspelletjesmarathon zitten.

Sheldon ziet zijn moeder (drievoudig Emmy - winnares Laurie Metcalf, Getting On) in een nieuw licht, hij feest met James Earl Jones, bouwt een (soort van) band op met zijn idool Professor Proton (Emmy®-winnaar Bob Newhart) en hij beleeft een wetenschappelijke doorbraak die alweer is afgeschreven voor je 'Bazinga' kunt zeggen.

•Bonusmaterialen: 2013 Comic-Con Panel, Johnny Galecki Crashes the BBT Writers Panel, String Theory Serenade, James Earl Jones: The Un-Conventional Guest Star, The Big Bang Theory's May the 4th, The Big Cendrowski: Backstage with the Coolest Director and Cast in the Universe, BBTea Time, Gag Reel