.
News Image

Het regent Vlaamse cd's

In augustus brengen minstens 8 Vlaamse artiesten een nieuwe cd uit.


De maand augustus belooft een topmaand te worden voor de Vlaamse artiesten. Er verschijnen in augustus minstens 8 cd's van evenveel Vlaamse artiesten. Het is Lindsay die de spits afbijt met haar album Dichtbij dat op 7 augustus verschijnt.



Spannende tijden ook voor Lissa Lewis die haar debuutalbum Sprong in het duister midden augustus zal voorstellen. Een jaar geleden was Lissa nog een nobele onbekende maar iedereen die nog niet overtuigd is van haar kunnen, zal dat na het beluisteren van dit album wél zijn.



Voor Robby Longo is het zijn derde cd die verschijnt. De zanger trok naar Nashville voor zijn derde cd die ook de titel Nashville kreeg.



Er zijn nog meer gelukkigen in showbizzland want Lisa del Bo staat 25 jaar op de planken en viert dat met de dubbelcd 25 jaar Lisa del Bo.



Het album La Vita E Bella van Sasha & Davy was al te koop bij een weekblad maar later deze maand is het gewoon online te koop.



Samen sterk is de titel van het album en de daarbij horende dvd die van Sugarfee verschijnt. Gildy en Nathalie kijken nu al uit naar de release.



Geluk is niet te koop is de titel van de nieuwe cd en dvd van Dennie Damaro. Het geluk mag dan niet te koop zijn, zijn album zal dat binnenkort wél zijn.



En dan is er nog een release waar we naar uitkijken: Samen Uit, Samen Thuis is de titel van het nieuwe album van Matthias Lens dat eind augustus verschijnt.



En dan hebben we nog één extra release: De nieuwe cd van Willy Sommers verschijnt begin september. Op dit ogenblik legt het team de laatste hand aan de afwerking van een album vol liedjes uit de seventies, in het Nederlands gezongen natuurlijk.



Het beloven leuke weken te worden voor de fans van het Vlaamse lied, daar zijn we nu al zeker van.


Meest recente foto’s van Robby Longo, Sasha & Davy, Willy Sommers, Lissa Lewis, Lisa del Bo, Sugarfree, Dennie Damaro, Matthias Lens en Lindsay: