.
News Image

Het Is Weer Couckenbak: Coucke krijgt dagvaarding

Is de hit van Steve Tielens en Marc Coucke plagiaat?
Het leek de afgelopen dagen spannend te worden omdat Stan Van Samang wekenlang op 1 stond in de hitparade maar hij is zijn nummer één kwijt. En dan nog wel aan Het Is Weer Couckenbak van Steve Tielens en Marc Coucke.

Coucke stuurde zaterdagnamiddag volgende tweet de wereld in: Beste tweeps, hebben jullie eens zin om goed te lachen? Zou moeten lukken met mijn volgende tweet... en die kregen we iets later dan ook voorgeschoteld. Ik ben gedagvaard omdat #couckenbak plagiaat zou zijn #echtwaar. Fons Van Tielen (familie v @SteveTielens_ ?).. Vorige eeuw denk ik

Het gaat blijkbaar om een single met de titel Het is weer koekenbak' gemaakt door ene zekere Fons Van Thielen. Die heeft in een ver verleden wel meer singles uitgebracht. Maar echt veel zal die man nooit voorgesteld hebben want van die singles is amper iets terug te vinden. De single Hela Hola Hupsasa werd in het verleden wel te koop aangeboden op 2dehands.be maar veel meer kan je online niet vinden over deze zanger. Helaas zijn we dus ook niet in de mogelijkheid om beide versies te vergelijken. We zijn benieuwd hoe deze zaak verder zal evolueren. Nu maar snel Het Is Weer Couckenbak downloaden voor iemand de single offline laat halen ;-)

Bio van Steve Tielens en Marc Coucke