.
News Image

Het is ook Black Friday op de Showbizz-Site

Vandaag megagrote kortingen.


Ben jij geen fan van Black Friday? Dan had je dit bericht niet geopend. Het is Black Friday en ook wij doen mee. We gunnen onze bezoekers megakortingen en zetten één en ander graag op een rijtje.

Bij Bol.com hebben ze honderden aanbiedingen. Zo is er een uitzonderlijk aanbod en kan je de Google Chrome Cast tegen een belachelijk lage prijs aankopen. Misschien heb jij er al één. Waarom koop je nu eens geen exemplaar voor jouw ouders zodat die op hun tv kunnen streamen. Onderschat hen niet, eens ze de smaak te pakken hebben, kunnen ze niet meer zonder. Ook Media Markt doet mee en daar kan je veel kortingen scoren in zowat alle afdelingen.



Vanaf nu krijg je 30% korting op de hele collectie van Brantano. Alleen online natuurlijk! Op Hema.be kan je momenteel veel geld besparen op speelgoed maar ook op lingerie, mode, handdoeken, enzovoorts. Bij Blokker geniet je van vier dagen korting. Sla meteen je slag! Profiteer van 40% korting op jouw tickets bij een Plopsa-park (Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden) dankzij de kortingscode BLACK. Deze geef je in voor je je tickets kiest! En dan is er ook nog Parfuma.com . Daar geniet je van 20% korting op alles met de code 'BLACKFRIDAY2017'. Deze code is tot en met zondag geldig.