.
News Image

Het elfde seizoen van Two and A Half Men

Het is verre van de eerste keer dat er een knappe dame over de vloer komt ten huize Harper/Smith, maar in tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Jenny (rol van Amber Tamblyn) een blijvertje te worden! De 'men' moeten meer dan ooit hun mannetje staan in het elfde seizoen van Two And A Half Men.

Succesvol ondernemer en miljardair Walden Smith (kersvers vader Ashton Kutcher) en zijn profiterende huisgenoot Alan Harper (Jon Cryer) hebben inmiddels het rijk alleen in hun strandhuis in Malibu. Maar niet voor lang, want Alans tot dan toe onbekende nichtje Jenny (Amber Tamblyn) maakt een spetterende entree, met een horde aantrekkelijke vriendinnen die wel in zijn voor een feestje.

Daarnaast krijgt Waldens liefdesleven een boost, krijgt Alan een alter ego, gaat Berta tijdelijk met pensioen en stapt Evelyn Harper in het huwelijksbootje. Volg de excentrieke Walden, Alan en Jenny terwijl hun band steeds hechter wordt − zo nu en dan vrij letterlijk in de vorm van bondage − in de 22 afleveringen van deze hitserie!

Bio van Ashton Kutcher

Meer Over:

Ashton Kutcher