.
News Image

Henk Rijckaert staat met nieuwe show in CC Asse

“Technostress”, zo heet de nieuwe show van comedian Henk Rijckaert.


Rijckaert geeft zijn visie op de technologische maatschappij en wat dat allemaal bij de mens teweegbrengt. Op zaterdag 21 januari (20u30 – cultuurzaal Oud Gasthuis) staat hij er mee in CC Asse. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ccasse.be en via 02/456.01.60



Henk Rijckaert beleefde zijn grote doorbraak bij het Vlaamse publiek met het humoristische tv-programma “Zonde van de zendtijd” waarin hij met zijn handlanger Bert Gabriëls gedurfde sketches en parodieën op de kijker afvuurde.

Intussen mag de 42-jarige Oost-Vlaming zich rekenen tot de club van absolute smaakmakers in de Vlaamse comedy.

Na het succesvolle “De fun, de hits”, komt hij nu met “Technostress.” Op zaterdag 21 januari stelt de man zijn nieuwe show voor.



Fuck, waar zijn mijn sleutels?

Toen de oermens het vuur ontdekte en zo een grote sprong voor de mensheid maakte, ontstond er een nieuwe angst. Telkens wanneer de holbewoner zijn grot verliet, was er die ene dwangmatige gedachte: “Shit, heb ik het vuur wel uitgezet?” Grotten werden huizen, grote rollende stenen werden deuren met sloten en een nieuwe soort paniek was geboren: “Fuck, waar zijn mijn sleutels?!”



Toen later ook Gsm’s, “sjakossen”, portefeuilles en brillen hun intrede maakten, werd het huis verlaten een steeds stressvollere onderneming.

Hebben de kinderen morgen tekenles of moeten ze naar het voetbal? En staat dat in de blauwe of de groene agenda? Zoveel om te volgen. Zoveel om aan te denken. Het is er met de technologische (r)evoluties niet op gebeterd…



(l.t.)


Bio van Henk Rijckaert

Meer Over:

Henk Rijckaert