You are here

Hemeltaal: boodschappen uit de ongeziene wereld

04/11/2017 16:30-

'Hemeltaal' is de taal van de liefde.

'Hemeltaal' van Bonnie Bessem ligt in de boekhandel. 'Hemeltaal' is de taal van de liefde. Het boek neemt de angst voor de dood weg. Van de dood is iets engs gemaakt, maar het tegendeel is waar. Iedereen gaat terug naar Huis, waar geen oordeel is maar louter Liefde. Niemand hoeft angst voor de dood te hebben, of bang te zijn dat je iemand nooit meer ziet. Dit heeft een enorme positieve impact op het rouwproces en het gemis dat we doorgaans voelen.

Dit boek laat je voelen dat de ongeziene wereld bestaat, dat onze overleden dierbaren heel dichtbij zijn.

Op 28 juli 2015 overlijdt de vader van Bonnie Bessem plotseling. Twee dagen later vangen zijn vier kinderen, apart van elkaar, dezelfde boodschappen van hem op. Niet alleen zij, ook anderen in hun omgeving. Het bewijst dat er leven is na de dood. Via zijn dochter Bonnie, al 20 jaar werkzaam als medium en psychologe, geeft hij vervolgens zijn kennis door over het leven en daarna. Hij deelt zijn inzichten over thema's als liefde, vrijheid en vrije wil, maar ook onderwerpen als zelfdoding worden niet geschuwd. Zijn woorden bieden troost en praktische hulpmiddelen om verbinding te maken met je overleden dierbaren. Zij zijn namelijk heel dicht bij ons. Het is gemakkelijk contact te hebben, als we maar weten hoe.

Over de auteur
Drs Bonnie Bessem (1968, Den haag) is psychologe, medium, auteur en levenscounselor en combineert psychologie en spiritualiteit voor begeleiding, groei en bewustwording. Ze studeerde in 1994 af als bedrijfs- en communicatiepsycholoog. Eind 2014 heeft ze het LevensCollege opgericht, een holistisch opleidingsinstituut voor bewustzijn en levenswijsheid dat een weg biedt naar levensvreugde.