.
News Image

Heel de zomer feest met Swoop

Swoop zorgt zelfs voor een primeur.


Zanger Filip D'haeze van Swoop was te gast in de laatste Ment op zondag van het seizoen. Hij sprak er over de nieuwe single “Lailola”. Toen Filip het liedje voor het eerst hoorde was hij niet zo enthousiast. “Dit moet zowat het meest trage nummer zijn van Swoop”, heeft hij gezegd. Althans in het begin gaat het traag. Het tempo wordt later wel stevig opgevoerd. Bij optredens doet het publiek al helemaal mee en blijft de tekst ook hangen.



Swoop bouwt ook deze zomermaanden weer feestjes. Zo zal de agenda drukker zijn dan ooit. Zowel bij “Feest op de Dijk” als bij “Feest op het Plein” zullen ze er nu bij zijn. De eerste Feest op het Plein zal plaatsvinden op zondag 3 juli om 15u aan het Gemeentehuis te Westmalle. Deze show zal bijna vier uur duren en De Romeo's zijn er de centrale gasten.



Filip d'haeze zei nog dat hij de presentatie voor zijn rekening zal nemen. Volgens de website www.feestophetplein.eu zijn de Romeo's erbij als centrale gasten. Er zouden ook nog drie verrassingsartiesten optreden. Eén van die gastartiesten werd al bekendgemaakt door de entertainer zelf en dat is dus Swoop. Ze schrijven op hun eigen Facebook pagina dat hun optreden er om 16.40u zal plaatsvinden. Op dit tijdstip is er ook hun primeur, want dan treden ze voor het eerste op met Live-Band.



Je hebt geen tickets nodig voor dit feestje, want de inkom is gratis. Iedereen is uitgenodigd tussen 15u en 19u om deze primeur te beleven op het plein voor het Gemeentehuis te Malle.