.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
zondag 5 november 2023

Harry uit ‘The Sky Is The Limit’: “Zij doet 90% van het werk”

Hij doet niet zo veel

Harry Schurmans en Olga Zelenko uit ‘The Sky Is The Limit’ kregen een tijdje geleden een dochtertje Cataleya. Voor Harry hoefde een kind niet meer, maar Olga wilde het wel nog heel graag. Zij draagt dan ook negentig procent van het werk voor hun dochter.

“Olga doet negentig procent van het werk voor onze dochter, dat is juist. Ik ben de zestig al voorbij, ik heb mijn nachtrust nodig. Ik kan gerust een pamper vervangen als het moet, maar ik kan het met mijn bedrijf en mijn leeftijd niet opbrengen om 's nachts op te staan. Olga weet dat. Zij is echt een supermama”, zegt Harry in Het Nieuwsblad.

Harry heeft er natuurlijk vaak bij stil gestaan dat hij al 60 is en nog een kind kreeg. Hoe ouder hij word, hoe meer en dieper hij erover nadenkt. Gelukkig vindt Olga de oneerlijke taakverdeling prima.

“Als het aan mij had geleden, had ik dat kindje vijf jaar eerder gekregen. Nu was ik 39, maar het voelde goed. Op die leeftijd heb je al genoeg gereisd en gefeest, dat hebben we gehad. Op 39 jaar hadden we zoveel liefde ... sorry, hoor, hadden we ­zoveel liefde te geven dat het kindje echt welkom was. Als ik het had ­gekregen toen ik 25 was, was ze ­misschien niet op de eerste plaats ­gekomen.”

Bio van Harry Schurmans en Olga Zelenko