.
News Image

Hanne en Jaro komen naar Turnhout

Hanne en Jaro parkeren hun foodtruck op het LEKKER Food Truck Festival.
De line-up van het LEKKER Food Truck Festival in Turnhout, is stilaan helemaal gevuld. Naast onder andere de Fingerfoodtruck van Kempenaar Maty Van Geirt, de Culicaravan of de Koreaanse specialiteiten van Table d’Ho, hebben nu ook Hanne en Jaro, het sympathieke duo dat de eerste reeks van het VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’ won, hun komst naar het lekkerste festival van de Kempen bevestigd.

Hanne Verstreken en Jaro Steens, zo heet het tweetal voluit, nam vorig jaar deel aan de eerste reeks van het realityprogramma ‘Mijn Pop-uprestaurant’. Met hun restaurant Sticks & Stones op het Brusselse Muntplein werden ze door de Vlaamse kijkers tot winnaars uitgeroepen. De overwinning bezorgde hen instant beroemdheid in Vlaanderen, en een fikse geldprijs van 100.000 euro. ”Met die geldprijs hebben we geen zotte dingen gedaan, hoor,” zegt Hanne. “We zijn eerst eens goed op vakantie gegaan, naar Cuba, en vervolgens hebben we een hond gekocht, Lou, en een Dacia bedrijfswagen. Maar onze echte droom, dat was een foodtruck, en daar is de helft van het prijzengeld naartoe gegaan: een industriële keuken, professionele toestellen, het telt al snel op. Ondertussen schuimen we met Kilimanjaro – onze truck – de zomerfestivals af. Deze zomer stonden we al op de Gentse Feesten en Marktrock, en nu ook op het LEKKER Food Truck Festival in Turnhout. We kijken ernaar uit.”

Wie van de specialiteiten van Hanne en Jaro wil proeven, moet dus op 4, 5 en 6 september naar het Warandeplein in Turnhout afzakken.

De organisatie van het LEKKER Food Truck Festival is ook nog op zoek naar talent dat zich op het festival wil tonen. Ben je een straatmuzikant met talent of maak je deel uit van een leuke (beginnende) band? Wil je je kunsten als comedian, schilder of theaterspeler tonen, of heb je een handvol leuke goocheltrucs in je mouw zitten? Meld je dan als de bliksem aan op www.lekkerfestival.be of mail naar info@lekkerfestival.be.

Bio van Hanne Verstreken en Jaro Steens