.
News Image

Halloween bij Walibi

Geniet van een superbloederige dag tijdens België’s grootste Halloween evenement.


Nocturnes met spectaculaire slotshow, 6 scare zones, een Vampire Dinner Show en 150 zombies en vampieren positioneert Walibi Belgium zich weer als het grootste Halloween evenement in België.



Ook dit jaar biedt Walibi Belgium een 11 daags rijkgevuld Halloween programma aan. In de laatste jaren was het park reeds verschillende malen uitverkocht op 31/10 en 1/11. Daarom is het aantal nocturnes dit jaar uitgebreid van 5 naar 7 zodat bezoekers hun bezoekdatum beter kunnen spreiden. Online aangekochte tickets geven altijd garantie tot toegang.



Project Z, Virus, Toxic River, Panic House 4D, Asylum, Villa13, Walibi’s Secret, zijn de namen van de spookhuizen die grote en kleine zieltjes zullen doen griezelen. Aan ieder spookhuis werd een angstfactor toegekend, betreed deze dus enkel met volledige kennis van zaken! Want, de twee nieuwtjes zijn niet voor watjes.



Achter de imposante gevel van dit eeuwenoude herenhuis bevinden zich heel wat geheimen die het daglicht niet mogen zien. Igor, de niet zo alledaagse directeur van dit gekkenhuis, heeft van deze plek een heus laboratorium gemaakt om onsterfelijke wezens te creëren. Reeds jaren is Igor op zoek naar de ultieme kruising van zombies en vampieren. Het ultieme monster zal een creatie van hem zijn!



Panic House 4D is een film in een ware horror cinema die u mee zal nemen naar plaatsen waar u liever niet geweest zou zijn...



In Walibi Belgium schuilt horror in elk detail en beleeft men niet enkel de meest onverwachte taferelen tussen de vier muren van de haunted hauses. Tonnen pompoenen, hooi, maïs en hopstengels kleden het park en de 6 scarezones* aan. Overal zal men zombies, vampieren en andere ongekende wezens kunnen tegenkomen. Hopelijk staat het geluk aan jouw kant…