.
Ghost Rockers
maandag 5 februari 2018

Ghost Rockers zijn terug met Dolende Zielen

Er waren dolende zielen rond de Ghost Rockers...


De drie delen van een mysterieuze, stokoude mal zijn eindelijk teruggevonden. De Ghost Rockers tasten in het duister waar ze de sleutel, die ze met de mal kunnen maken, voor kunnen gebruiken.

Alex heeft ondertussen zijn handen vol met Ballinc. De nieuwe conciërge van het DAM blijkt er heel rare hobby’s op na te houden: hij probeert te communiceren met geesten. Waarom Ballinc dit doet blijft een raadsel, maar Alex is er steeds meer van overtuigd dat Ballinc geen hoofdverdachte meer is. Maar… wie is de Klaverkoningin dan wel?

De zoektocht naar het boek voor de Klaverkoningin gaat koortsachtig verder. Enkel als de Ghost Rockers hun onbekende rivale tevreden kunnen stellen is het spel dat zij met hen speelt hopelijk eindelijk afgelopen. De Ghost Rockers koesteren hoop, maar geen van hen beseft dat het zwaarste deel van het spel nog moet komen...

Dit is het achtste boek van Ghost Rockers en Dolende Zielen vertelt het tweede deel van het vierde en tevens laatste seizoen van de televisiereeks Ghost Rockers.

Bio van Ghost Rockers

Meer Over:

Ghost Rockers