.
Ghost Rockers
zondag 29 mei 2016

Ghost Rockers onthullen logo nieuwe film Voor Altijd?

De Ghost Rockers hebben het logo van hun eerste film onthuld.

Gisteren speelden de Ghost Rockers voor de laatste keer hun theatertour. Geen rust echter voor de cast van de waanzinnig populaire Ketnet-serie want ze worden al meteen weer verwacht op de set voor opnames van hun eerste Ghost Rockers film. Tijdens een Facebook Live event onthulden Tinne Oltmans, Marie Verhulst, Juan Gerlo, Elindo Avastia en Wout Verstappen alvast het logo van hun “Voor Altijd?”-film.

In de eerste Ghost Rockers film “Voor Altijd?” sterft de oma van Jonas en dreigen de Ghost Rockers hun vreemde band met de Freebirds kwijt te spelen. Vinden ze tijdig een oplossing?

In de film zal Demi Matenahoru die we nog kennen als de stoere chick uit K3 Zoekt K3 ook een rol krijgen. Demi kruipt in de huid van de sluwe Anna. Het wordt het filmdebuut van Demi.

“Ghost Rockers – Voor Altijd?” zal vanaf december 2016 in de bioscoop te zien zijn. in de tussentijd kan je wel reeds het boek van de film kopen (zie link onder dit bericht), mogen we ons in augustus nog aan de DVD van de theatertour verwachten en begint in het najaar natuurlijk ook gewoon het derde seizoen van Ghost Rockers op Ketnet. Ghost Rockers fans hebben alvast heel wat leuks in het verschiet!