.
News Image

Gewezen Mr Gay Belgium samen met Mr Gay Belgium-organisator

Nieuwe liefde voor Mr Gay Belgium-organistor Bram Bierkens.


Eind mei maakte Bram Bierkens (30), de drijvende kracht achter de verkiezing van Mr Gay Belgium bekend dat hij niet langer in relatie was met Ivan Denis (26). Maar na enkele moeilijke maanden blijkt hij opnieuw het geluk te hebben gevonden. Bierkens vormt sinds een korte tijd een koppel met Raf Van Puymbroeck (23), ex-Mr Gay Belgium | Europe 2016 en docent aan de Thomas More Hogeschool.



“Ik werkte meer dan een jaar erg intens met Raf samen en na zijn periode als Mister en de breuk met Ivan was hij mijn steun en toeverlaat. De klik was er dus blijkbaar niet enkel op zakelijk vlak. We zijn erg gelukkig en een goed team.”, zegt Bierkens. We beseffen uiteraard wel dat sommige mensen hun mening over onze relatie gaan vormen”, gaat Van Puymbroeck verder. “Maar daar staan we boven. Ik leerde tijdens mijn jaar als Mr Gay Belgium dat we helaas nog elke dag met vele vooroordelen te maken krijgen en dat zal over mijn oprechte liefde voor Bram waarschijnlijk niet anders zijn.”



Van Puymbroeck zal ook op professionele basis de samenwerking met Bierkens verder uitbouwen. Want hij stapt mee in de vereniging Mr Gay Belgium als choreograaf en mede-organisator en is één van de groepsleden van de High Heels Dance-formation TrinXX, waar Bierkens het management voor doet.

“We zijn ook weer klaar om er samen een prachtig en uniek Mister Gay Belgium jaar van te maken. De inschrijvingen voor 2018 lopen binnen en ook deze editie mogen we rekenen op de steun van onze trouwe partners en crewleden.”, sluit Bierkens af.