.
News Image

Gerty Christoffels gaat acteren

En dat doet ze in haar eigen Limburg.


Gerty Christoffels woont inmiddels al vele jaren in Antwerpen, maar vanaf 6 oktober zal ze weer wat meer in de provincie Limburg te zien zijn, waar ze in 1958 werd geboren. In oktober staat ze namelijk op het podium van Theater De Roxy in Sint-Truiden. Deze primeur vertelde Gerty zaterdagavond zelf tijdens de voorstelling van De 3 Grijzen, waar ze mee toert doorheen talrijke Culturele Centra.

De mensen kennen Gerty Christoffels vooral van VRT-programma's Boeketje Vlaanderen, De Drie Wijzen en een aantal programma's die ze maakte voor VTM, zoals Groene Vingers. Gerty werd nog een aantal keer gevraagd om iets voor televisie te doen, maar ze nam (nog) geen enkel voorstel aan. Het hoeft eigenlijk niet meer zonodig voor haar, maar op alles zou ze toch geen 'neen' zeggen. Gerty startte na haar media-carrière met haar eigen communicatiebedrijf en ze geeft presentatie- en communicatietechnieken, net als mediatraining.



Theater De Roxy liet via hun Facebookpagina weten dat Gerty Christoffels inderdaad één van de hoofdrollen zal spelen in een productie die in oktober zal plaatsvinden.

Mensen die graag een voorstelling van Theater De Roxy willen bijwonen kunnen een kijkje nemen op www.deroxy.be.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Gerty Christoffels

Meer Over:

Gerty Christoffels