.
News Image

Gert Verhulst verklapt jarenlang geheim

Was dit ooit de blonde van K3?


Maandagochtend was Gert Verhulst te gast bij Qmusic. Niet om er te vertellen over K3 of K3 Zoekt K3 maar wel om eindelijk te onthullen hoe zijn droomvrouw eruit ziet. Samson & Gert bestaan 25 jaar maar nooit hebben we ook maar één glimp van Marlèneke gezien.

Maarten Vancoillie en Dorothée Dauwe hadden echter een tekenaar voorzien om een schets te maken van Marlèneke. Maar dan moest Gert wel vertellen hoe Marlèneke er precies uit ziet.

Kristof Fagard is één van de twee tekenaars van Kiekeboe, de favoriete stripreeks van Gert Verhulst. Ha, Marlèneke is het mooiste, het liefste, het snoezeligste en het poezeligste meisje van heel de wereld. Als ze niet met de prullenvent van een Jean-Louis Michel weg is. En ze zit in Parijs, potverdorie toch! Dus ja.....

Dorothee noemt haar een trut maar dat wil Gert Verhulst niet gezegd hebben. Maarten wil absoluut weten hoe Marlèneke er nu precies uit ziet. Ja maar ze bestaat echt he. Ze komt geregeld bij mij thuis in nummer 101 maar dan net als de mensen niet aan het kijken zijn. Het is een mooi meisje met twee armen en twee benen en een hoofd en alles erop en eraan. En een ferm stel.... euh..... hersenen ook ja. Ik kan er zeer goed mee praten. De pretoogjes van Gert verklappen dat hij eerder aan borsten dan aan hersenen dacht maar we kunnen mis zijn.

Maarten vraagt of Gert het ziet zitten om samen met Kristof Fagaer Marlèneke te tekenen zodat de mensen tenminste een idee hebben hoe zij er precies uit ziet. Ja maar ze heeft haar haar al eens van kleur veranderd en ik weet niet wat ze in Parijs aan het uitspoken is. Ik weet niet of ze met die prullenvent naar de coiffeur geweest is. Marlène, als je me hoort, je kunt de pot op.

Laat de tekenaar zijn fantasie volgen. En ik zie daar al iemand die goed voorzien is van poten en oren. Het zijn mooie hersenen, ja. Fanny is er niets tegen. En dit is dan het resultaat: dit is Marlèneke in de ogen van Gert Verhulst. Alle gelijkenis met Fanny uit Kiekeboe is puur toevallig.