You are here

Gert Verhulst: ik heb geen ambitie meer

23/09/2017 12:47-

Denkt Gert Verhulst aan stoppen? 

Studio 100-baas Gert Verhulst was zaterdagochtend op de radio te gast bij Evi Hanssen. Evi zat jaren geleden samen met Gert Verhulst op de moto, daarvoor moeten we terug naar 1991. Ja, Evi en Gert kennen elkaar dus al vele jaren en komen elkaar ook regelmatig tegen. Zo was Gert Verhulst ook al jurylid in Mijn Pop-Uprestaurant, het programma dat Evi al enkele jaren presenteert op VTM.

Tijdens Het Heilig Huis Van Hanssen had Evi het over heel wat leuke momenten uit het leven van Gert Verhulst. Maar Evi blikte met Gert niet alleen terug op het verleden maar we durfde het ook aan om naar de toekomst te kijken.
Eén van de dingen waar Gert Verhulst enorm naar uitkijkt zijn de ondertussen vijf shows voor volwassenen die eind november in het Sportpaleis van Antwerpen georganiseerd worden. Dat idee is eigenlijk voortgevloeid uit de optredens die Samson & Gert voor studenten doen. “Eigenlijk is de show voor iedereen die geen kind meer is en die zijn of haar jeugd nog een keer wil beleven. Ik kijk daar héél erg naar uit. Het zijn ondertussen vijf shows die we doen want het verkoopt heel snel uit. Ik denk dat we daar iets gaan meemaken als 16.000 mensen Alles is op of andere liedjes die ze allemaal kennen gaan meezingen”.

Voor Gert Verhulst zal dat optreden één van de vele hoogtepunten worden maar aan stoppen denkt hij nog niet. “Ik kan niet stoppen met Gert te zijn, dat kan pas als ik dood ben. Ooit zal ik wel stoppen met Samson & Gert maar zolang we het graag doen en zolang de mensen komen kijken. Er is geen plan om te stoppen”, vertelt Gert.

Gert Verhulst staat ondertussen al meer dan 25 jaar op de planken met vooral liedjes van Samson & Gert. Vorig jaar nog ging hij met Jelle Cleymans, Jonas Van Geel en Maggie MacNeal op tournee met “Pappie, loop toch niet zo snel”. Hoe leuk dat allemaal ook mag zijn, Gert Verhulst is niet van plan om ooit nog met eigen geschreven materiaal de theaters in te duiken. “Ik heb geen ambities meer. Ik heb heel veel mogen doen in mijn leven en alles kunnen en mogen doen wat ik wou. Ik zeg niet dat ik niets meer wil doen maar het is niet dat er dingen zijn waarvan ik zeg ‘dat is iets wat ik nog héél graag wil doen’. Ik ben wat dat betreft héél relax en rustig. Ik ben een extreem gelukkig man.”

Gerelateerde foto's:

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009