.
News Image

Gers Pardoel komt naar Pennenzakkenrock

Affiche is nu compleet.


De grote vakantie komt met rasse schreden dichterbij en daarmee staat de 23ste editie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol bijna voor de deur. En dit met een knaller van formaat - Gers Pardoel - als hoofdact! Ondertussen kan de organisatie pronken met een volledige en vooral spectaculaire affiche met niet minder dan 13 topartiesten. Op ons muziekpodium mogen we dit jaar opnieuw sterke en vertrouwde namen verwelkomen zoals Regi, Gene Thomas en Laura Tesoro. Op naar een fantastische afsluiter van het schooljaar!



Wie komt er de harten van de jongeren verwarmen met toffe meezingers en geeft ons een instant goed gevoel? Gers Pardoel! Ook Gene Thomas, Laura Tesoro en Dean hebben we er graag bij. Wil je liever die dansbenen strekken, dan kan je zeker terecht bij dj Kelly Pfaff, Michael Schack, dj Jelle B, dj Reeze, en dj Tom (La Barraca). Bengels die nog meer beats willen, kunnen terecht bij de enige echte Regi. Waar zijn die handjes?



Ketnet is ook weer van de partij! De kinderzender is al jaren partner van Pennenzakkenrock en dus zijn ook de sympathieke Ketnet-wrappers opnieuw present. De KetnetBand komt een spetterend optreden geven en de cast van Unidamu brengt ons een mix van tophits uit hun Ketnet Musical.


Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel