.
News Image

Gers Pardoel brengt nieuw album uit: ‘Voor M’n Kids’

Nieuwe single 'Ma Chérie' wordt op 20 oktober gelanceerd.


Het lijkt wel alsof Gers Pardoel óveral is. De sympathieke Nederlander is niet meer weg te denken uit onze hitlijsten. Wanneer hij niet in de jury van het televisieprogramma ‘Steracteur Sterartiest’ zetelt, staat hij op het podium of trekt hij zich terug in de studio. In maart 2018 vult hij twee keer de Lotto Arena met een solo-concert. Na zijn niet-onopgemerkte deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ is nu ook zijn derde album klaar. ‘Voor M’n Kids’ is een dubbel-cd met daarop een heleboel nieuwe nummers én zijn populaire covers uit ‘Liefde Voor Muziek’.



Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’. Zijn grote doorbraak kwam enkele jaren later met de single ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’. Maar de liefde van het Vlaamse publiek laaide helemaal op toen Gers Pardoel voorjaar 2017 deelnam aan het derde seizoen van het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’, waarin hij door iedereen dé revelatie werd genoemd. Zijn covers van onder andere Clouseau, Natalia en Josje Huisman belandden meteen in àlle hitlijsten. Het resultaat: een zomeragenda bomvol optredens en twee shows in de Lotto Arena volgend jaar.



Ondanks die drukke agenda vond Gers toch de tijd om de studio in te kruipen. Op 3 november komt zijn dubbel-CD uit, met daarop nieuwe nummers én de tracks van ‘Liefde Voor Muziek’. Het album kreeg de naam ‘Voor M’n Kids’. Het is het derde album van Gers Pardoel, na ‘Deze wereld is van jou’ (2011) en ‘De Toekomst Is Van Ons’ (2014).



Gers schrijft al z’n teksten zelf en toont op het album een opvallend gevoelige kant van zichzelf. Inspiratie moest de rapper niet ver zoeken. Want zoals de naam van het muziekalbum al doet vermoeden, staat zijn gezin centraal in de nummers. Zijn intieme teksten kregen een up-tempo beat, afgewisseld met ballads en af en toe zelfs een tikkeltje reggae. Het resultaat is een verrassend album met nummers die iedereen kan smaken en refreinen die vlotjes meezingen.



Gers Pardoel: “Ik heb aan dit album met hart en ziel gewerkt en ben blij dat ik het nu kan delen met de wereld. Ik sta 100% achter elk nummer en élke zin. Ik hoop dat de fans er evenveel van genieten als ik wanneer ik de plaat maakte. Ik heb al een geweldig jaar achter de rug. Dit album en de bijhorende concerten zijn als de kers op de taart.”



Op het album uiteraard ook de covers uit Liefde Voor Muziek: ‘Anne’, ‘Boeng’, ‘Helemaal alleen’, ‘Hemel’ en ‘Wanneer zie ik jou dan terug’, maar ook de nieuwste single ‘Ma Chérie’, die vanaf nu de hitlijsten bestormt. Een liedje over de liefde van z’n leven. Het album 'Voor M'n Kids' kun je hier bestellen.



Op 17 en 18 maart vult Gers Pardoel maar liefst twee keer de Lotto Arena. De tickets voor z’n eerste grote concert in België waren in een mum van tijd de deur uit. Daarom geeft hij een dag later, op 18 maart een extra show. Voor dat concert zijn nog enkele tickets beschikbaar via teleticketservice.com.