.
News Image

Gehaktrece​pten van Wim Ballieu

Met ‘Gehakt’ maakt Wim Ballieu komaf met het banale en einde-van-de-maand-eten-imago van gehakt en maakt hij je warm voor de talloze mogelijkheden van het gemalen vlees.

Wim staat al geruime tijd gekend als een kok met ballen aan zijn lijf én in zijn restaurant ‘Balls & Glory’. Dat hij de allerlekkerste gehaktballen kan maken, weet u intussen maar dat hij nog veel meer met gehakt kan, ontdekt u in dit boek.

De titel is tekenend voor de inhoud: een keuken die to the point is, met eenvoudige en vernieuwende recepten. Elk recept kan je bovendien klaarmaken met verschillende soorten gehakt: lam, kip, vegetarisch… Zo kan echt iedereen genieten van de smakelijke creaties van Wim Ballieu!

Woensdag gehaktdag? Elke dag gehaktdag!

Het boek 'Gehakt' is vanaf nu te koop in elke boekhandel of online te bestellen.

Wim Ballieu signeert zijn boek op vrijdag 31 oktober, maandag 10 november en dinsdag 11 november (telkens van 14u00 tot 16u00) op de Boekenbeurs op stand 304.

Bio van Wim Ballieu

Meer Over:

Wim Ballieu