.
Yasmine
woensdag 21 juni 2017

Geena Lisa eert haar vriendin Yasmine

Er komen heel wat concerten aan.


Het is komende zondag al acht jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van Yasmine. Tijd dus voor het Story om even terug te blikken en vooruit te kijken met haar boezemvriendin, Geena Lisa. Zangeres en presentatrice Geena Lisa denkt met weemoed terug aan vroegere tijden, maar nu probeert ze vooral de goede herinneringen te koesteren. Heel lang na het overlijden van Yasmine hield Geena zelfs haar telefoonnummer bij en het gebeurde regelmatig dat ze het antwoordapparaat van de overleden zangeres belde om toch haar stem nog eens te horen.



Nu is het na acht jaar ook tijd om weer vooruit te kijken. Zo zal Geena Lisa, samen met Kate Ryan de hele maand juli op tournee gaan met een aantal zomerconcerten van De roos diep in mij. Dat Geena Lisa niet alleen dit project zal ondernemen heeft ook te maken met het feit dat ze de steun van een andere straffe zangeres, Kate Ryan best kan gebruiken. Buiten muziek van Yasmine, zullen er ook liedjes van o.a. Ann Christie worden gebracht omdat de moeder van Geena Lisa een grote fan was van Ann Christie.

In het voorjaar van 2018 trekt dit duo ook op theatertournee. De theaterpremière is op vrijdag 2 februari in het Cultuurhuis van Tessenderlo. Alle info over zowel de zomersconcerten, als de theatertournee van De roos diep in mij is terug te vinden op www.plusproducties.be.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Geena Lisa en Kate Ryan

Meer Over:

Geena Lisa Kate Ryan

Bio van Yasmine en Ann Christy

Meer Over:

Yasmine Ann Christy