.
News Image

Geen feestje voor jarige Familie

Familie schrijft geschiedenis.


Vandaag kan je op VTM kijken naar aflevering 6.000 van Familie. De soap was eind 1991 voor het eerst op VTM te zien. Een meervoud van 1.000 is meestal een reden voor een feestje in de soap maar dat is dit jaar niet het geval. De 25ste verjaardag van Familie werd serieus gevierd van vanavond krijgen de kijkers een 'gewone' aflevering van de soap te zien. Nu ja, wat is bij Familie gewoon? Dat Familie al aan aflevering 6.000 zit, dat had niemand bij de start van de soap in 1991 durven dromen. Meer zelfs, wie tien jaar geleden had gezegd dat Familie nog zolang zou doorgaan, zou mogelijk uitgelachen worden. De soap had een tijdje last van tegenvallende kijkcijfers en heel wat mensen waren dan ook in de veronderstelling dat er een einde zou komen aan de dagelijkse verhalen van de familie Van den Bossche. Maar in plaats van het hoofd te laten hangen, werd er de afgelopen jaren serieus geïnvesteerd in Familie. Nieuwe personages, nieuwe verhaallijnen en een andere manier van het in beeld brengen van de verhalen zorgden ervoor dat Familie kwalitatiever werd.



De trouwe fans van Familie hadden gehoopt dat ze vanavond een dubbele aflevering an hun favoriete reeks te zien zouden krijgen maar dat feestje komt er dus niet. Wel krijgen de kijkers vanavond een spannende aflevering te zien.

​Wat gaat er vanavond gebeuren? Stan en Evy zoeken uit wie de vrouw in het gezelschap van Ronald is. Door hun speurtocht kunnen ze nog amper tijd steken in Localscoop en dat laat zich financieel voelen. Benny probeert Marie te overhalen om Stefanie te behandelen. Lars speelt - tot grote ergernis van Véronique - gevaarlijke blufpoker tegen Wils. Wanneer Emma 's avonds alleen is in de Foodbar, daagt Ronald plots op...