.
News Image

Garbage komt naar Brussel

Tickets vanaf donderdag te koop.


Na een schitterende tournee ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van hun mythische debuutalbum, start Garbage een nieuw hoofdstuk in zijn carrière!



De iconische Amerikaanse ninetiesband bracht onlangs namelijk zijn zesde studioalbum ‘Strange Little Birds’ uit, vier jaar nadat ze met ‘Not Your Kind of People’ hun reünie officieel inluidden. Shirley Manson en haar kompanen Duke Erikson, Steve Marker en Butch Vig overheersten de charts met een indrukwekkende lijst onvergetelijke hits, die ook vandaag nog niks van hun scherpte zijn verloren. Van “Stupid Girl”, “Only Happy When it Rains” en “Vow”, tot “Queer”, “I Think I’m Paranoid”, “The World is Not Enough” en “Why Do You Love Me”.



Vandaag kondigt Garbage dus aan dat ze, met hun fel gesmaakte nieuwe plaat onder de arm, opnieuw de baan op trekken. De gitaren, drums en de stem van Shirley klinken beter dan ooit op elf nieuwe prachtnummers waarin ze de power en de stijl van hun beginjaren koppelen aan een volwassen sound. Garbage staat op vrijdag 11 november op de planken in het intieme kader van het Koninklijk Circus! Een uitgelezen kans om hen aan het werk te zien! De ticketverkoop start op donderdag 11 augustus om 10 uur via goformusic.be .


Bio van Garbage

Meer Over:

Garbage