.
News Image

Galantis komt naar de AB

Tcickets vanaf vrijdag te koop.


Met singles als “Runaway (U & I)”, “Peanut Butter Jelly” en “No Money” hebben de Zweden van Galantis enkele hits bijeengeschreven waar andere artiesten alleen maar jaloers op kunnen zijn. Het duo neemt je zowel op plaat als live mee op een muzikale ontdekkingstocht tussen pop, electro en house.

Christian Karlsson en Linus Eklöw staan garant voor wereldhits en een fantastische live show! Een van hun eerste live concerten, op het wereldberoemde Coachella festival in 2014, zorgde meteen voor lovende reviews van zowel pers en publiek. Sindsdien gaat het ongelofelijk hard voor het duo. In 2016 speelden ze een verbluffende show op de mainstage van Tomorrowland en in datzelfde jaar ontvingen de heren talloze nominaties voor belangrijke muziekprijzen, waaronder de Grammy Awards.



Naar aanleiding van de release van hun tweede langspeler ‘The Aviary’, volgt er nu een wereldtournee. Dit najaar touren ze nog door Noord-Amerika maar begin volgend jaar is Europa aan de beurt. Op dinsdag 6 februari komt Galantis naar België voor een heerlijk dansfeest in de Ancienne Belgique! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 september om 10 uur via www.proximusgoformusic.be .


Bio van Galantis

Meer Over:

Galantis