.
News Image

Gabe Moretti stopt met zingen

We waren verschoten van een emotioneel bericht.


Gabe Moretti postte op 29 augustus een nogal emotioneel facebookbericht. Er zijn absoluut dingen gebeurd in zijn leven die hem enorm veel pijn hebben gedaan. Het is duidelijk een vechter en we zien de Vlaams-Brabander sterker terugkomen.

Dit is wat hij schreef op Facebook: Woorden, het zijn slechts woorden die me steeds door m'n knieën laten gaan. Woorden van mensen die blindgestaard zijn door jaloezie, afgunst en ja angst. Deze woorden namen mij de liefde voor muziek af en bijna veel meer. Nu heb ik het hart van een vechter, ja jammer voor zij die niet beter weten en sta ik elke keer weer op. Dank je kids, dank je Mam voor jullie vecht ik elke dag opnieuw. Ik voel me sterker worden week na week en train als een beest. En mocht ik in de toekomst die liefde terug vinden... Dan kom ik terug... Sterker dan ooit.




We zien heel wat steunbetuigingen van vrienden, fans en familie staan. Jammer genoeg zien we ook een bericht van iemand die volgens Gabe hem deze keer helemaal heeft kapotgemaakt.

Maar helaas voor de fans van zijn muziek: Gabe Moretti komt niet meer terug. Meer zelfs: hij stopt met zingen. Maandagmiddag kondigde hij dat nieuws aan: ​



Lieve vrienden,


dit is mijn afscheid van de muziek en fb, voor de rest werk ik in alle stilte aan mezelf. Wat de muziek betreft was het vechten tegen windmolens, breng nu eenmaal een moeilijk genre. Daarom dat er geen enkele platenfirma en manager met mij wou werken. Is frustrerend maar ben blij dat ik al die jaren mijn ding heb kunnen doen. Mijn gevoelens in elk nummer leggen en dat overbrengen naar het publiek, het mooiste wat er is. Maar kan het niet meer opbrengen om nog een micro vast te nemen, laat staan zingen. Ik word overmand door emoties, die dan vrij spel krijgen. Dat is dan de keerzijde van de medaille als je zingt zoals ik dat doe. Ik wil mijn familie, vrienden en fans bedanken voor de steun, voor elk berichtje dat ik kreeg, er zijn er veel die een plaats in mijn hart hebben. Ook Marc Hallez en Ment TV wil ik zeggen, dank je wel voor de steun vanaf dag 1, jullie gaven aandacht aan het minder populaire genre, iets dat ik ook nooit zal vergeten. Patrick Hamilton, jij was diegene die meteen begreep wat ik wou en voelde, die mijn woorden omzette in muziek, bedankt voor een fantastische ervaring. Bart Herman voor de zalige teksten, als mijn inspiratie op was. Frank Van Bogaert, voor de zalige samenwerking en als Laatste Radio 2 want zonder hen was er geen artiest Gabe Moretti geweest.

Bio van Gabe Moretti

Meer Over:

Gabe Moretti