.
News Image

Frans Duijts toont zijn goed hart

Wij hopen dat veel artiesten zijn voorbeeld zullen volgen.


Er waren de afgelopen weken heel wat Vlaamse artiesten die in de tuin of voor een verzorgingstehuis belangeloos gingen optreden. Een nobel initiatief dat volgens de letter van de wet verboden was en nog steeds is. Ook in Nederland zijn zo’n optredens sinds afgelopen week verboden.



De Nederlandse zanger Frans Duijts kreeg ondertussen zoveel vragen om te komen optreden, maar hij zag dat niet zitten. “Ik vind het namelijk belangrijk dat ik mensen een hand kan geven en in contact met ze kan zijn”, schrijft de zanger op Facebook. Maar Frans heeft een oplossing waar bij heel veel respect voor hebben. Vanaf 12 mei gaat hij vijf weken langs elke week één gratis optreden weggeven. Dat optreden zal hij echter pas doen als de coronacrisis voorbij is en er weer probleemloos polonaises gevormd kunnen worden. “Alle mensen die zich nu inzetten voor Nederland (verzorgingstehuizen, supermarkt medewerkers, postbezorgers, vuilnismannen en vrouwen en ga zo maar door) maken kans om een optreden te winnen, gaat Frans op Facebook verder.



Een mooi gebaar van Frans, zo kan iedereen die nu aan het werk is zich concentreren op zijn of haar dagtaak en kan er nadien op een veilige manier gefeest worden. Wie volgt hier in Vlaanderen het voorbeeld van Frans?


Bio van Frans Duijts

Meer Over:

Frans Duijts