.
Luc Steeno en Frank Van Erum
donderdag 13 juli 2023

Frank Van Erum: “Daar pas ik toch voor”

Het gezin is compleet

In oktober werd Frank Van Erum voor de vierde keer papa, dit keer van een dochtertje Féline. Het meisje mag dan nog heel klein zijn, ze heeft ondertussen al twee keer voor haar leven moeten vechten.

“Toen ze drie maanden was, heeft ze een hersenvliesontsteking overleefd. En drie maanden later kreeg ze last van een acute nierbekkenontsteking met daarbovenop een bloedvergiftiging. Beide keren hebben we meer dan een week in het ziekenhuis doorgebracht, in de hoop dat het zou goed komen. Dat is twee keer gebeurd, maar ik hoef je niet te vertellen dat dit als vader de hel is”, vertelt Frank aan Primo.

De vrouw van Frank is huisarts, maar in zo’n situaties speelt dat niet meteen een voordeel. Het is immers als mama altijd moeilijk om in zo’n situaties rationeel te oordelen in plaats van emotioneel.

Met Féline is het gezin nu wel compleet. Een vijfde kindje hoeft er nu voor Frank niet meer te komen. “Nog een keer van vooraf aan beginnen? Daar pas ik voor. Ik heb dan wel een full electric busje gekocht, er zijn slechts zes plaatsen. Ik zie hen graag opgroeien, maar het is mooi zoals het is.”

Bio van Frank Van Erum

Meer Over:

Frank Van Erum