.
News Image

Foto's I Love The 90's online

Zevende editie van I Love The 90's klopt alle voorgaande edities.

Net als tijdens de vorige editie was ook de 7de editie van I love the 90's – The party zaterdagavond in de Ethias Arena van Hasselt uitverkocht. Vele duizenden feestgangers genoten van een avond pure 90's hits. Smaakmakers waren het Amerikaanse C&C Music Factory, Whigfield, 2 Brothers On The 4Th Floor en de Britse boysband Five. Laat in de avond kreeg ook Da Rick heel wat aandacht met zijn muzikale Da Boy Tommy Tribute.

Concertorganisator Benelive Entertainment blikt alvast heel tevreden terug op de 7de editie van I love the 90's – The party, nog steeds de grootste 90's party van Europa. Al vroeg in de avond werd het publiek in de juiste stemming gebracht dankzij Ward die al jaren verbonden is als resident-deejay aan het succesverhaal. Eén opmerkelijke vaststelling is de publieksverjonging. "We zijn er zelf verbaasd over dat de gemiddelde leeftijd van de I love the 90's bezoeker 24 jaar is. Heel wat jongeren ontdekken dezer dagen de muziek van de 90's en bijgevolg weten ze ook vlot de weg te vinden naar de party. Eén keer per jaar kiezen ze bewust voor de zuivere 90's," klinkt het bij de organisatie. Qua optredens konden Whigfield, Cappella en C & C Music Factory net als DJ Jean op heel wat aandacht rekenen. Fijn was ook de battle van Ward met z'n virtuele vriend Droidzie. Een primeur op deze I love the 90's was de terugkeer van Alice Deejay die uit hun as herrezen in een geslaagde, nieuwe bezetting. Het eerste hoogtepunt van de avond was – na een succesvolle doortocht van 2 Brothers On The 4Th Floor – de verschijning van Five, de Britse boysband die in de jaren negentig qua populariteit even groot was als pakweg het huidige One Direction.

Emotioneel maar heel jumpend was het eerbetoon van Da Rick voor z'n overleden makker Da Boy Tommy. Vorig jaar kwam deze laatste om het leven na een tragisch verkeersongeval. Heel wat collega's – o.a. Milk Inc., Mark With a K, DJ Frank, Jan 'Fiocco' Vervloet – hadden een pakkende videoboodschap. Da Rick nodigde op het podium ook Edmee (DHT), Monday Midnight (Technotronic), Sonic Solution en gewezen Lasgo zangeres Evy Goffin uit voor het muzikale eerbetoon. Met nog een stomende 90's set zorgde Ward voor een feestelijke afsluiter van de nacht, die ondertussen buiten al meer dag vorm aannam.

Fans van de 90's noteren alvast zaterdag 11 april 2015 wanneer de 8ste editie van I love the 90's – The party in de Ethias Arena in Hasselt zal plaatsvinden.