.
News Image

Finalisten Mister Gay Belgium voorgesteld

Wie zal Raf Van Puymbroeck opvolgen?


Afgelopen donderdag werden in het Antwerpse Felix Pakhuis tijdens een bruisende persconferentie de “gouden 12” Mr. Gay Belgium-finalisten 2017 voorgesteld. Aan de oproep om de 22-jarige, dcent sport en bewegen, Raf Van Puymbroeck op te volgen als Mister Gay Belgium 2017 gaven meer dan 145 mannen een positief gevolg.

​De Mister Gay-organisatie gaat voor het 5de jaar op rij op zoek naar een jonge man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur die gebeten is door de LHBTthematiek. De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden lang actief inzetten voor en binnen de holebigemeenschap met als afsluiter een finale gala die zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei 2017 in hart van Antwerpen - Theater Elckerlyc.



Als voorvechter van gelijkheid ook binnen de sportwereld, en een sportclub, werd de regerende Mister Gay Belgium Raf Van Puymbroeck door de voorzitter van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), François De Keersmaecker, gevraagd om naast voetballer Dries Mertens, ambassadeur te worden van het ‘Heroes of Football’-project. Raf zal binnen deze functie als contactpersoon, aanspreekpunt fungeren voor sporters, voetballers met LGBT v ragen en zal hen in contact brengen met specifieke holebi- en transgenderorganisaties in België wanneer ze dit wensen.

Raf Van Puymbroeck zal later dit jaar ons land vertegenwoordigen op de Mr. Gay World verkiezingen in Spanje tijdens de World Pride in Madrid – Gran Canaria (5 – 10 mei).



Vanaf nu kan iedereen gratis zijn of haar stem uitbrengen op één van de 12 finalisten via dé gay lifestyle tv-zender OUTtv. (www.out.tv)


Bio van Raf Van Puymbroeck

Meer Over:

Raf Van Puymbroeck