.
News Image

Fascinerende pageturner in de stijl van Nicci French

‘Dit zenuwslopende, onvoorspelbare boek intrigeert vanaf het dramatische eerste hoofdstuk. De mengeling van thriller en intiem familieportret maakt dit een verhaal dat je niet weg kunt leggen.’ (John Boyne)

Tanger. Harry wil zijn vrouw Robin verrassen met een etentje. Hij is alleen thuis met hun zoontje Dillon. Maar dan bedenkt hij dat hij Robins verjaardagscadeau in het café om de hoek vergeten is en hij rent even de deur uit om het te halen. Terwijl hij weg is wordt hun huis met de grond gelijk gemaakt door een aardbeving en Dillons lichaam wordt nooit gevonden.

Vijf jaar later. Harry en Robin hebben een nieuw leven opgebouwd in Dublin. Harry timmert als kunstenaar hard aan de weg en Robin heeft net ontdekt dat ze weer zwanger is. Maar dan ziet Harry op straat een jongen lopen die het evenbeeld is van hun zoon en worden ze weer het verleden ingezogen. Was het echt Dillon? Of heeft hij het zich verbeeld?

KAREN PERRY is het pseudoniem van thrillersduo Karen Gillence en Paul Perry. Karen Gillence schreef eerder romans en won in 2009 de EU Prijs voor literatuur (Ierland). Paul Perry doceert creatief schrijven en poëzie in Dublin, schreef meerdere romans en won de The Hennessy New Irish Writer of the Year Award.

De Onschuldige Slaap van Karen Perry.