.
Jonas Van Geel
maandag 24 oktober 2016

Fans van Jonas Van Geel zijn boos

Jonas Van Geel is populair.


Maandagochtend ging de ticketverkoop van start voor het huwelijk van Jonas Van Geel en James Cooke. Jonas had zijn kijkers uitgedaagd: bij 200.000 likes op de Facebookpagina van Jonas & Van Geel zou Jonas Van Geel in het huwelijksbootje stappen. Niet met zijn vriendin Evelien Bosmans maar wel met zijn kompaan en goede collega James Cooke. Die 200.000 likes werden makkelijk gehaald en dus besloten Jonas Van Geel en James Cooke een datum te prikken om hun huwelijk te laten bezegelen. En kijk, aanstaande vrijdag is het zover. Jonas en James gaan dat mooie moment delen met hun fans.



Exact 500 tickets werden voorzien om getuige te zijn van de huwelijksplechtig. De tickets werden voor 12 euro verkocht en de opbrengst zou naar de Rode Neuzendag gaan. Een mooi initiatief, dat kan niemand ontkennen. De 500 tickets werden maandagochtend om 10 uur verkocht maar na amper één minuut zouden ze allemaal al weggeweest zijn. En dus klagen de fans steen en been op de sociale media. Op de Facebookpagina van Jonas & Van Geel moet de organisatie het ontgelden. Zo wijzigde het aanvangsuur van de ticketverkoop een aantal keer. Begon het nu om 10.15 uur, 10.30 uur of 10 uur? Het was het eerste, alleen werd dat blijkbaar niet al te duidelijk gecommuniceerd.

En omdat velen geleden hadden dat de tickets om 10.30 uur of om 10.15 uur beschikbaar zouden zijn, waren die mensen te laat. Om 10.01 uur waren alle 500 tickets de deur uit lezen we bij de reacties op Facebook. De fans die naast een ticket grepen begrijpen niet waarom men dit evenement niet in een grotere zaal organiseert. Maar dat is niet evident want het gaat hier toch wel over tv-opnames en die verhuis je niet in 1-2-3 van een tv-studio naar een grotere locatie.

Bio van Jonas Van Geel

Meer Over:

Jonas Van Geel

Bio van James Cooke