.
News Image

Familie zoekt een nieuwe Jelle Van den Bossche

Dat is opvallend!


Van een verrassing gesproken! Terwijl cast en crew van Familie volop aan het genieten is van een vier weken durende zomervakantie, zijn mensen achter de schermen toch nog volop bezig met het volgende seizoen dat op maandag 28 augustus aanstaande start. En er is al meteen opvallend nieuws. Familie is op zoek naar een acteur voor een vaste rol in de soap.



Voor de rol van Jelle Van den Bossche in de langstlopende TV-reeks 'Familie' is Casting Studio op zoek een acteur. :



Laten we meteen beginnen met goed nieuws: in de loop van het nieuwe seizoen krijgen we een nieuwe Jelle Van den Bossche te zien. Wie deze rol zal spelen is echter nog niet duidelijk. Met is op zoek naar een jongeman met acteerervaring. De jongen is Vlaamstalig, 15-16 jaar (of hiervoor kunnen doorgaan), is van Westerse origine, heeft kort bruin haar en is sportief gebouwd. Jelle komt terug naar België om een voetbalcarrière uit te bouwen en zijn familie samen te houden. Betekent dit dat er relatieproblemen zijn tussen Trudy en Bart? Of is er wat anders aan de hand?



De opnames starten voor onbepaalde duur vanaf de tweede helft van september en omvat een onregelmatig, maar intensief opnameschema. Het gaat hier dus wel degelijk over vaste hoofdrollen. Je dient dus bereid te zijn om veelvuldig beschikbaar te zijn voor de opnames. Er is een professionele vergoeding voorzien. De pré-selectie zal gebeuren aan de hand van bestaand fotomateriaal, gelieve dus te reageren met voldoende professionele en recente foto's.



Stel je kandidaat door DRINGEND een mail te sturen met vermelding van volgende gegevens (ook indien je reeds in het bestand van Casting Studio zit)

- voor- en achternaam

- telefoonnummers

- adres

- geboortedatum en leeftijd

- maten: lengte + confectiemaat + schoenmaat

- ervaring met acteren?

- recente FOTO's: minimum 1 close-up en 1 totaalfoto, maar liefst zoveel mogelijk



Gelieve foto's in de bijlage te sturen, dus niet via WeTransfer of dergelijke

- eventueel een link naar bestaand videomateriaal (mag ook iets van een webcam zijn)

- beschikbaarheid op maandag 24 OF dinsdag 25 juli voor de casting te Gent.



BELANGRIJK: Stel je ENKEL kandidaat indien je voldoet aan de gevraagde VEREISTEN. Graag een duidelijk OVERZICHT van de gevraagde informatie. Reacties zonder bovenvermelde informatie worden NIET in aanmerking genomen. Dit is om een snelle verwerking van vele mails mogelijk te maken.

Mail je gegevens door naar Kris De Meester: kris@castingstudio.com met vermelding van 'JELLE'

Je hebt tijd om te reageren tot en met maandag 24 juli, voor 10u.

ENKEL indien je gekozen bent, zal Casting Studio contact met je opnemen om verder af te spreken voor de casting.


Bio van Bas Van Weert

Meer Over:

Bas Van Weert