.
News Image

Familie-actrice Margot Hallemans vond lief op Tinder

Grapje eindigt in serieuze relatie.


De afgelopen weken kon je in de media lezen dat Familie-actrice Margot Hallemans van straat is. Dat is ze al lange tijd maar tot een goede maand geleden wou de actrice haar vriendje Nick uit de media houden. Margot, die in Familie de rol van Hanne Van den Bossche speelt, toont haar vriendje Nick sinds kort wel in de media. En wat blijkt nu? Margot leerde Nick kennen via de dating-app Tinder. Was de actrice dan zo wanhopig op zoek naar een relatie? In Story zegt Margot van niet.



Margot en Nick zijn ondertussen al 9 maanden samen. De twee doken tijdens die negen maanden al een aantal keer samen op tijdens evenementen maar steeds weer was een foto van hen samen niet mogelijk. Margot had de dating-app Tinder voor de grap geïnstalleerd om te zien met welke mannen zij een match zouden hebben. “Ik had nooit verwacht dat er een mooie relatie uit zou ontstaan. Er bestaan nog altijd veel vooroordelen over online dating en die moeten dringend de wereld uit.”



Margot was niet hopeloos op zoek naar een date, Nick was wel vrij actief op Tinder. Hij vergelijkt Tinder met de catalogus van Ikea waar je door bladert om te zien wat het aanbod is. Margot en Nick vonden elkaars profielfoto leuk en dus was er een match. De twee stonden op een dag plots oog in oog in een café, puur toeval want ze hadden daarvoor geen contact gehad. De klik kwam er pas nadat Margot en Nick elkaar tijdens een evenement zagen. “toen heb ik al mijn moed bijeengeraapt en ben ik op hem afgestapt. Gelukkig had ik al een drankje op”, knipoogt Margot. Er was echter geen sprake van liefde op het eerste gezicht. “Pas toen hij mij uitnodigde voor een etentje bij hem thuis, is de vonk overgeslagen. Zijn kookkunsten hebben de doorslag gegeven.” Nick is chef-kok en maakte een goede indruk bij Margot. En raar maar waar: Nick wist niet dat Hanne in Familie meespeelde. Hij is dus verliefd geworden op Margot en niet op haar personage. Oh ja, die twee wonen ondertussen al een tijdje samen.