You are here

Familie-acteur dient klacht in tegen stalker

10/10/2017 16:32-

“Het moet gedaan zijn!"

Dat Guillaume Devos al jaren last heeft van een stalker, dat weten zijn beste vrienden al een hele tijd. Steeds weer vroeg de acteur die jarenlang de rol van Pierrot Van den Bossche speelde om het nieuws niet te schrijven maar nu heeft hij er genoeg van. Gullaume stapte onlangs naar de politie om een klacht in te dienen tegen de onbekende vrouw. De acteur heeft in al die jaren dat hij last heeft van de vrouw echt alles geprobeerd om de vrouw duidelijk te maken dat dit moet stoppen maar telkens zonder resultaat. Deze week doet hij zijn verhaal in het weekblad Primo. “Het is zowat een nachtmerrie aan het worden”, vertelt de acteur in het weekblad. Alles begon bij zijn deelname aan Steracteur Sterartiest. Alles begon met brieven maar nadien begon de vrouw ook te bellen. Niet één of twee keer per dag maar soms wel tot 20 keer. En telkens haakte de vrouw gewoon in. Guillaume heeft thuis honderden brieven van de vrouw in dozen steken maar hij kreeg zelfs ondergoed, bloemen, foto’s en de trouwring van de vrouw toegestuurd.

“Het moet gedaan zijn! Ik heb het lang kunnen verdragen, maar nu ben ik naar de politie gestapt. Ik heb klacht tegen haar ingediend. Er is een dossier opgemaakt, dat zit nu bij het parket in Gent.”
Het is een wonder dat Guillaume tien jaar gewacht heeft om een klacht in te dienen. Volgens de politie heeft hij daar véél te lang mee gewacht. Guillaume Devos is zeker niet de enige die last heeft van stalkers. Koen Wauters had ooit ook een stalker en die stond zelfs in zijn badkamer toen hij uit de douche stapte. En er zijn nog meer bekende Vlamingen die last hebben van stalkers maar die het lijdzaam ondergaan en hun verhaal niet in de pers doen. Dat deed Guillaume ook nooit eerder, tot vandaag.

Meer nieuws over:

Guillaume Devos, Familie

Gerelateerde foto's:

Hit The Road

Guillaume Devos - Vilvoorde - 03/08/2009

Special Guest - Laura Lynn Vegas show

Guillaume Devos - Antwerpen - 30/01/2009

Benefiet(s)tocht Jean-Marie Pfaff

Guillaume Devos - Brasschaat - 31/08/2008

In De Witte Hoeve

Guillaume Devos - Sint-Lievens-Esse - 25/08/2008

Tien Om Te Zien - opname

Guillaume Devos - Blankenberge - 12/08/2008

Steracteur Sterartiest

Guillaume Devos - Lint - 25/01/2008

Steracteur Sterartiest: halve finale

Guillaume Devos - Lint - 18/01/2008

Steracteur Sterartiest

Guillaume Devos - Lint - 11/01/2008

Bij Makro

Guillaume Devos

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Guillaume Devos