.
News Image

Extra voorstelling Ish Ait Hamou in Arenbergschouwburg

Goed nieuws voor de fans van Ish Ait Hamou.
Vandaag gaat Ish Aït Hamou van start met zijn debuutvoorstelling ‘Aangenaam Ik Ben Ish’. De 17 data waren in een mum van tijd uitverkocht. De Arenbergschouwberg in Antwerpen werd als laatste in het rijtje toegevoegd en ook deze zaal was begin december uitverkocht. Ondertussen werd beslist om een extra voorstelling ingelast. Naast 3 mei (uitverkocht ) zal Ish ook op 5 mei op de planken staan in de Arenberg.

Aangenaam Ik Ben Ish is gegroeid uit de Ted-X (september 2015) en de vele lezingen die Ish afgelopen 2 jaar gaf. De interactie met het publiek werd de inspiratie voor de voorstelling De voorstelling wordt opgebouwd uit Storytelling en versterkt door muziek van het vrouwelijk kwartet “Another String Quartet” en de getalenteerde danser Joffrey Anane.
“De titel verraadt het al. Ish laat zichzelf zien in al zijn facetten. Ish, geboren en getogen in Vilvoorde, zoon van 1e generatie migranten, beeldt zijn onverwachte parcours uit zoals alleen hij dat kan. Met “Aangenaam, ik ben Ish” maakt hij een voorstelling over de kracht van verhalen. Over de zoektocht naar identiteit. Over de moeilijkheden van onze samenleving. Over Ish, over jullie, over ons allemaal. Ish stands up met woorden, met dans, met muziek en alle andere “Tools om zijn boodschap over te brengen naar het grote publiek. Autobiografisch, realistisch, verbindend en met een gezonde portie relativeringszin.
Tickets via https://www.arenbergschouwburg.be/programma/detail/aangenaam-ik-ben-ish-ish-ait-hamou .

Bio van Ish Ait Hamou

Meer Over:

Ish Ait Hamou