.
News Image

Extra concert Triggerfinger in de AB

Als dat geen goed nieuws is.


De zaken lopen op wieltjes voor het Antwerpse trio Triggerfinger. Nadat hun twee concerten op 14 & 15 december in de AB al enkele weken uitverkocht zijn, gaan de heren van Triggerfinger door op hun elan en kondigen ze een nieuw Brussels concert aan in 2018! Goed nieuws dus voor wie geen ticket kon bemachtigen, want de band staat ook op vrijdag 2 februari op het podium van de Ancienne Belgique !



Triggerfinger onthulde eerder al de geweldige nieuwe single getiteld “Flesh Tight” (klik hier), compleet met een spectactulaire bijhorende videoclip. Ondertussen verrasten Mario Goossens, Paul Van Bruystegem en Ruben Block vriend en vijand met hun nieuwe plaat! Hun geniale vijfde studioalbum Colossus lost alle verwachtingen in; bewijs daarvan is de tweede single en tevens de titeltrack van het album, dat hier te beluisteren is.

Ontdek hun nieuwe nummers en geniet van een avond vol rock & roll, nu ook op vrijdag 2 februari in de AB! Tickets voor dit extra concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 september om 10 uur via www.proximusgoformusic.be .


Bio van Triggerfinger

Meer Over:

Triggerfinger