.
News Image

Extra concert The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band

Goed nieuws voor de fans...
De concerten van The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band van 15 (20u) en 21 (15+20u) december in de AB zijn uitverkocht. Daarom wordt er op 17 december een extra concert georganiseerd om 20u.

Hiermee zal deze band dit jaar in totaal zo maar eventjes vijf concerten in de AB gespeeld hebben. Het concert dat ze eerder dit jaar in de lente brachten, was meer dan een jaar van tevoren uitverkocht.

Brussel leek even op Nashville, Tennessee en de AB werd voor de gelegenheid omgetoverd in de Grand Ole Opry. Een avond waarin lach en traan elkaar regelmatig afwisselden en die geheel in het teken stond van muzikaal vakmanschap en pretentieloos speelplezier. De twee centrale acteurs uit de film, Veerle Baetens en Johan Heldenbergh, zijn prima zangers, wier stemmen net zo mooi harmoniëren als die van Emmylou Harris en Gram Parsons. Dirk Steenhaut - Knack Focus.

Over twee weken presenteren zij een gloednieuw album met zowel livetracks uit hun laatste uitverkochte tournee als enkele onuitgegeven songs.

Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.abconcerts.be of via 02/548 24 24.

Bekijk ook deze items over The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band: